COMPONENT Kereskedelmi Kft., Beszállítói programok
GOP-2012-1.3.1/D

A Component Kft., amelynek fő tevékenysége a vegyiparban, gyógyszeriparban, olaj- és gáziparban használatos irányítástechnikai terepi és laboratóriumi műszerek és kiegészítőik forgalmazása, 125 millió forintos támogatást kapott az Európai Unió Regionális Fejlesztési Alapjából. A támogatásból a vállalat a martonvásári és a kazincbarcikai telephelyeket fejlesztette 2013-ban.

 

PENTAVIA Építőipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft., Komplex technológia fejlesztés mikro- kis- és középvállalkozások számára- Aszfaltkeverő technológia vásárlása és betanítása
GOP-2.1.1-10/B-2010-0116

Pentavia_meghívóAz építőanyag kereskedelemmel valamint kivitelezéssel foglalkozó Pentavia Kft. több mint 15 millió forintos informatikai fejlesztést hajtott végre. A vállalkozás 40 százalékos támogatást kapott a projekt megvalósításához, aminek 85 százaléka az Európai Unió Regionális Fejlesztési Alapjából, 15 százaléka pedig a Magyar Köztársaság Központi Költségvetéséből származott. A beruházás során fejlesztették az elektronikus kereskedelemhez szükséges rendszereket valamint a vállalati folyamatmenedzsment kialakítását.

Meghívó pdf-ben

 

Marketing célú adatbázisok készítése és az ehhez kapcsolódó szolgáltatás továbbfejlesztése hátrányos helyzetű munkavállalók bevonásával
TÁMOP-2.4.3.D.2-13/2-2013-0024

A munkatársak képzése

A Bonyhádi Tranzit-Coop Szolgáltató Szociális Szövetkezet piacelemzéssel, piackutatással foglalkozó cégek számára olyan marketing célú adatbázist hoz létre, amelynek segítségével közvetlenül és biztosan elérhetik a számukra fontos célcsoportokat. Az adatokat egyenként, telefonon és elektronikusan is leellenőrzik, így valós információkat bocsátanak ügyfeleik rendelkezésére.

A hatékony elérés záloga a piackutató cégek számára, hogyha e-mail címen és telefonon veszik fel a kapcsolatot a célcsoporttal. A manapság leginkább elterjedt postai kapcsolatfelvételnél ez egy jóval gyorsabb és hatékonyabb módszer. A magyarországi vállalkozások estében fontos, hogy releváns információkat kapjanak a számukra fontos területekről, ez pedig csak úgy lehetséges, ha célcsoportjukat minél rövidebb úton és minél hatékonyabban érik el.

TréningA pontos, minőségi adatbázisok elérése lényeges, hiszen egy ilyen birtokában a munkájuk költsége alacsony, hatékonysága viszont magas, a piaci versenyben teljesítményük pedig átlagon felüli. A profitorientált üzleti életben, a kiélezett piaci versenyben ezek a szempontok kiemelkedően fontosak!